Over ons

Wij zijn Wico en Sandra en officieel bestaat onze kennel sinds 2010 en is voortgekomen uit liefde voor onze twee Golden Retriever reuen, Brendo (2007) en Hummer ( 2009) en de wens zelf Golden Retrievers te fokken.

In Aug. 2010 hebben wij Sterre in onze armen gesloten en is onze kennel officieel geregistreerd. In mei 2012 hebben wij "Megan", ons 2e meisje verwelkomd en aansluitend is in juni 2012 onze droom uitgekomen en hebben wij ons eerste nestje gekregen. Gedurende bijna 8 weken hebben we intens genoten van de 8 pups, die uit de combinatie van Sterre en onze Hummer zijn geboren. Uit dit nest hebben we een teefje aangehouden, Jazzy, ons eerste eigen gefokte meisje en inmiddels is uitgegroeid tot een knappe dame.

In 2015 kregen wij de mogelijkheid een lief en knap meisje uit Engeland te halen. Zij is uit de lijnen en van het type dat wij zo mooi vinden en inmiddels genieten wij enorm van Logan die ons, in mei 2017, heeft verblijd met een prachtig 6-tal. Uit het nestje van Logan hebben wij Hopes and Dreams from Double Gold "Ivy" aangehouden.

In februari 2017 hebben wij afscheid moeten nemen van "onze" Brendo, Our Brendo of Carol's Pride. Drie weken voor zijn 10e verjaardag moesten wij hem onverwachts laten gaan.

Eind november 2017 kwam "Meiepere Amour" aka Ruby op ons pad. Een Estlandse schone uit prachtige lijnen waarmee wij hopen onze kennel voort te mogen zetten.

Momenteel bestaat onze roedel uit 7 Goldens, die ieder op zijn/haar eigen manier uniek is en niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Ons streven en passie is Goldens met een mooie kleur, goede gezondheid en karakter. We besteden dan ook veel zorg en aandacht aan het maken van verantwoorde keuzes. Onze honden leven in huiselijke kring, gaan mee op vakantie en delen ons dagelijkse leven.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan het bekijken van onze website.

Heeft u vragen, op of aanmerkingen of bent u geïnteresseerd in één van onze honden bel of mail gerust.

Graag tot ziens,

Sandra Britsemmer & Wico v.d. Linden
© 2009-2019- from Double Gold Zoetermeer
Disclaimer